• Vrei mai mult? Mii de proiecte si santiere la care poti oferta pe www.raportuldeinvestitii.ro

  • Doar pentru abonati: statistici gratuite despre piata constructiilor

  • Iti realizam Panoul de Santier GRATUIT, conform Legii si pe material impermeabil. Suna bine? – Intra aici:www.placutadesantier.ro

  • Nu mai pierde nici un proiect! Toate le gasesti din timp aici

  • Una dintre cele mai rentabile investitii pentru cresterea vanzarilor! – Koram Constructii, despre RaportulDeInvestitii.ro

Cum sa faci bani cu noi


Un studiu facut pe 250 de firmele din domeniul constructiilor arata ca cea mai mare problema cu care se confrunta este cererea scazuta pentru produsele sau serviciile care le comercializeaza.


De aceea prin www.santiereonline.ro iti punem la dispozitie proiecte si santiere la care poti oferta imediat.


Noi va dam proiectul, d-voastra bateti palma!


Daca ai stii ca la o constructie ar fi nevoie de produsele/serviciile tale, ce ai face?


Ai fi dispus sa platesti comision pentru informatie?


Si mai simplu: ar merita 5 euro ca sa stii unde sa ofertezi? Daca da, atunci aici gasesti ce iti trebuie: datele de contact al unor santiere unde poate fi nevoie de tine. Si totul e simplu pe santiereonline.ro: Cumperi un VOUCHER de 100 € cu care ai acces la 20 de santiere (deci 5 €/santier) – de AICI, si in maxim 2 ore lucratoare de la realizarea platii poti primi codul de acces la santiere, valabil 3 luni. Astfel, ai acces la toate datele de contact ale partilor implicate in constructia respectiva.


La ce proiecte poti oferta?


Alege din meniul din stanga domeniul care ti se potriveste: executie, instalatii, finisaje, etc. In acel moment, vei vedea santiere la care poti oferta exact pe acel segment. Pentru mai multe detalii despre informatiile de aici citeste te rog Termeni si Conditii.


De unde stim noi ca se poate oferta la acea constructie?


Pentru ca aceasta este meseria noastra: sa gasim santiere si proiecte si sa-i contactam pe beneficiari, proiectanti si/sau constructori si sa ne spuna pe ce parte mai au nevoie de material sau executie.Din 2005 de cand monitorizam piata constructiilor, au trecut prin mainile noastre peste 100.000 de proiecte si santiere, care o data verificate telefonic sau pe teren, le-am transmis abonatilor nostri.


Si daca ma intereseaza si mai multe proiecte?


Daca totusi te intereseaza sa nu pierzi nici un proiect, iti recomandam sa te abonezi la www.raportuldeinvestitii.ro. Intra la sectiunea Aboneaza-te

si afla mai multe despre ce inseamna sa fii client VIP pentru noi.


Peste 50% din firmele din domeniul constructiilor se plang ca le e greu sa afle de noi proiecte.


De aici inainte nu va mai fi asa: deoarece noi iti punem la dispozitie baze de date cu santiere. Stim peste 80% din tot ce se construieste ca proiect mediu si mare in Romania. O parte le gasesti aici, iar daca vrei sa le primesti pe toate, le gasesti pe www.raportuldeinvestitii.ro. Afla mai multe pe pagina Aboneaza-te


De ce sa ai incredere in noi?


Pentru ca de peste 6 ani urmarim orice constructie noua pe piata. Suntem firma cu cea mai mare experienta si vechime in monitorizarea constructiilor si ne pastram pozitia de lideri de piata prin informatii riguros verificate si acoperirea completa a constructiilor din piata. Insa poate ai mai mare incredere in ce spun altii:


Ce spun clientii gasesti aici


Ce spune presa, gasesti aici sau mai mult, cauta pe google dupa „IBC Focus”.


Ce diploma am primit de la Camera de Comert, gasesti aici.


Sunt indecis. Nu stiu ca sa aleg... Santiereonline.ro sau raportuldeinvestitii.ro?


Daca nu ai oameni de vanzari si daca sa ofertezi la cca 10 santiere pe saptamana e suficient pentru afacerea ta... Atunci iti recomandam www.santiereonline.ro .


Daca ai unul sau mai multi oameni care se ocupa de vanzari, vrei sa stii tot ce se construieste si se proiecteaza in Romania, atunci cel mai rentabil este abonamentul la www.raportuldeinvestitii.ro.


Daca ai peste trei oameni de vanzari ar fi pacat sa nu te abonezi la www.raportuldeinvestitii.ro. Vei eficientiza munca lor, va fi un instrument care pe ei ii va ajuta sa oferteze mai mult, sa castige mai multe vanzari si un comision mai mare...iar pentru afacerea ta va insemna o cifra de afaceri mai mare si o cota de piata crescuta.


Si ca sa te convingi ce ti se potriveste cel mai bine, gasesti comparatii pe pagina Aboneaza-te


LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Help